Clafoutis met ontpitte krieken

RECEPT

Clafoutis
met ontpitte krieken

WAT HEB JE NODIG?

– 3 eieren
– 75 g suiker (of minder)
– 125 g bloem, lekkerst met integraal speltmeel
– ¼ liter Pajottenlander haverdrank
– mespuntje zout
– 1 bokaal Pajottenlander ontpitte krieken op sap, uitgelekt

BEREIDING

Klop de eieren samen met de suiker tot een schuimige massa. Klop het meel en snuifje zout eronder. Voeg de Pajottenlander haverdrank toe en klop tot een glad beslag ontstaat. Vet een quichevorm in. Giet het deeg in de vorm en overdek met de Pajottenlander ontpitte krieken op sap. De clafoutis in een voorverwarmde oven (175° C) gaar en goudbruin bakken, ongeveer 40 minuten.

Klaar!

Tip: Clafoutis wordt lauw gegeten, eventueel bestrooid met een beetje suiker.

TIJDENS HET WACHTEN

Bekijk ons eerlijk productieproces

Terwijl jij aan het wachten bent op jouw verrukkelijke taart nodigen we je uit om ons fruitverwerkingproces van dichtbij te bekijken.

Zo weet jij 100% zeker dat onze producten steeds met heel veel zorg en aandacht bij jou terecht komen en is die appeltaart net wat sneller klaar.

2400 2000 Moderator
Start Typing

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we kunnen aanbieden, kan beïnvloeden.

Lees meer in ons Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyvoorkeuren in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.