RECEPT
Viviane’s Pajottenlander Ginger Beer
WAT HEB JE NODIG?
-25ml Pajottenlander citroensap
-25ml Pajottenlander gembersap
-50ml appeldiksap
-125ml bruiswater
BEREIDING
Meng 25 ml citroensap, 25 ml gembersap, 50 ml appeldiksap en 125 ml bruiswater. Giet over ijsblokjes in een glas en geniet van een verfrissende, licht pittige dorstlesser.
Tip: Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @pajottenlander en @vivianevandyck! Smakelijk.
TIJDENS HET WACHTEN
Bekijk ons eerlijk productieproces
Terwijl jij aan het wachten bent op jouw verrukkelijk recept nodigen we je uit om ons fruitverwerkingproces van dichtbij te bekijken.
Zo weet jij 100% zeker dat onze producten steeds met heel veel zorg en aandacht bij jou terecht komen en is je recept net wat sneller klaar.