Viviane’s Pajottenlander Ginger Beer

RECEPT

Viviane’s Pajottenlander Ginger Beer

WAT HEB JE NODIG?

-25ml Pajottenlander citroensap
-25ml Pajottenlander gembersap
-50ml appeldiksap
-125ml bruiswater

BEREIDING

Meng 25 ml citroensap, 25 ml gembersap, 50 ml appeldiksap en 125 ml bruiswater. Giet over ijsblokjes in een glas en geniet van een verfrissende, licht pittige dorstlesser.

Tip: Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @pajottenlander en @vivianevandyck!  Smakelijk.

TIJDENS HET WACHTEN

Bekijk ons eerlijk productieproces

Terwijl jij aan het wachten bent op jouw verrukkelijk recept nodigen we je uit om ons fruitverwerkingproces van dichtbij te bekijken.

Zo weet jij 100% zeker dat onze producten steeds met heel veel zorg en aandacht bij jou terecht komen en is je recept net wat sneller klaar.

2400 2000 Sophie
Start Typing